Parasta Laatua ja asiakaspalvelua


Batman Remppa on erilaisiin kodinremontteihin erikoistunut yritys. Palvelemme pääkaupunkiseudulla niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin.
Haluat joko freesata oman kotisi ilmettä uudella maalipinnalla tai uudelleen remontoida sijoitusasunnon; taikka remontoida asuntosi kokonaan saadaksesi sen paremmin kaupaksi.
Kauttamme onnistuu niin pienet kuin isoimmatkin remontit. Teemme kaiken työn hyvällä ja huolellisella ammattitaidolla.

Kauttamme onnistuu:


Palokatkoasennukset
Meiltä saat tarvittaessa suoritetuista töistä kokonaisvaltaisen ja kuvallisen raportin

Kypyhuoneremontti
Suunnittelemme ja teemme täyden palvelun kylpyhuoneremontin toiveitasi kuunnellen sekä laadukkaasti viimeistä laattaa myöten.

Keittiöremontti
Kauniin keittiön kolme tärkeintä yksittäistä yksityiskohtaa ovat materiaalivalintojen lisäksi pöytätaso, keittiökaapit sekä tiskiallas. Valitsemalla makusi mukaiset materiaalit ja kalusteet, korostat sekä omaa että keittiösi tyyliä.

Julkisivuremontti
Siisti julkisivu viimeistelee talon ilmeen, joten julkisivun kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Meiltä saat kaikki julkisivuremontit kuten julkisivun rappaus, maalaus, saumaus, paikkakorjaus ym.
Teemme työt ammattitaidolla.
Suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus kiinteistösi julkisivun peruskorjaukseen.

Tasoitetyöt
Pohjan täytyy olla tasainen, sileä ja suora, ettei valmis pinta heijasta. Jos pohjatyö on tehty huonosti, ei maalattu pintakaan näytä hyvältä, vaikka katsoisi mistä kulmasta.
Ammattimaisesti sekä siististi toteutetut tasoitetyöt, pohjamaalaus ja pintamaalaus ovatkin avainasemassa, mikäli halutaan saada aikaiseksi mahdollisimman kaunis ja tasainen seinäpinta.

Terassin rakentaminen
Terassin rakentaminen kannattaa aloittaa perusteista ja sen suunnitteluun kannattaa ehdottomasti uhrata tarpeeksi aikaa, jotta lopputuloksesta tulisi toivotun kaltainen.
Ennen projektin aloitusta tulisi huomioida myös tietyt perusasiat, jotka määrittävät millainen valmiista terassista tulee.

Malaustyöt
Koko asunnon maalaustyön toteutamme hyvällä hinnalla – reippaasti, joustavasti ja toiveidesi mukaisesti. Palvelemme niin yrityksiä, yksityishenkilöitä kuin asunto-osakeyhtiöitä.
-Ulkomaalaus; ulkomaalauksen tehtävänä on suojata taloasi kosteudelta, tuulelta ja tuiskeelta, auringon paahteelta ja pakkaselta.
Sisämaalaus; seinien ja muiden pintojen maalauksella kotisi muuttuu uudeksi. Toteutamme sisämaalaukset ammattitaidolla sekä seinä, katto- että lattiapinnoille.

Lattiaremontti
Uusi lattia antaa raikkaan kokemuksen niin silmille kuin jaloillekin tehden tilasta kodikkaamman. Lattiaremonttia suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon erilaiset materiaalivaihtoehdot ja niiden toimivuus kodin eri tiloissa.
Oli kyseessä sitten kokonaan uuden lattian asennus tai vanhan lattian pintaremontti, me Batman Remppa:lla toteutamme tasokkaat ja asiakkaan toiveiden mukaiset remontit, niin että lopputuloksena on tyylikäs ja entistä viihtyisämpi koti.

Portaat
Korjaan ja maalaan portaita.

Kalusteet
Keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden vaihto/asennus ammattitaidolla.

Tarjoamme kaikille remonttia suunnitteleville maksuttoman kartoituskäynnin.
Pyydä tarjous